Selecteer provincie

Millefleurs Hoveniersbedrijf

Vergelijk kosten hoveniers Hoogeveen

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! 



TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Drenthe en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Stuifzandseweg 51
7903TA Hoogeveen
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.millefleurs-mjm.nl

Wat wij doen:
Met onze eigen tuinontwerpen en ons team van vakbekwame hoveniers kunnen wij zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin verzorgen.

Tegenwoordig wordt een tuin steeds meer als een verlengstuk van onze woning gezien. Als het even kan gaan de deuren open en gaan we naar buiten. We willen genieten van de rust van de tuin.
Iedereen heeft zo zijn eigen wensen wat betreft inrichting en gebruik van de tuin. De één wil lekker kunnen ravotten met de kinderen, terwijl de ander graag met familie en/of vrienden geniet van een lekkere barbecue in de tuin.

Na een afspraak komen wij langs voor een oriënterend gesprek. Dit vindt bij u thuis plaats zodat wij een goed beeld van uw tuin en de mogelijkheden kunnen vormen.In dit gesprek komen uw wensen naar voren, wat wilt u doen.

In dit gesprek komen uw wensen naar voren, wat wilt u in uw tuin gaan doen. Het is voor ons de kunst om te proeven waar u van houdt en wat bij u past. Vaak hebt u al een bepaald idee over de inrichting en het gebruik van materialen, u wilt bijvoorbeeld een vijver of een prieël, of u weet al het soort tegel of klinker die gebruikt moet gaan worden.

Hierop volgend worden alle maten van uw huidige tuin opgenomen. We kijken naar de omgeving en de ligging van de tuin ivm zon en schaduw. Ook eventueel herbruikbare materialen en of planten zetten we op papier. Dit zijn onze basisgegevens voor uw tuinontwerp.

Nu breekt de dag aan dat wij gaan beginnen met de aanleg van uw tuin. U maakt nu kennis met onze enthousiaste medewerkers, een team bestaande uit vakbekwame hoveniers.

Uw tuin krijgt stap voor stap vorm en wordt volgens het ontwerp aangelegd. Borders, gras, bestrating, planten en mogelijk vijver(s), alles krijgt z'n plek en uw tuin ontstaat zoals met u is afgesproken. En zoals al bij Ontwerp is beschreven, kunt u eventueel ook zelf meehelpen bij het aanleggen en inrichten van uw tuin.

Als een vakbekwaam hovenier met jarenlange ervaring zijn wij trots op de tuinen die we ontwerpen en aanlegDoelgroep:
Bedrijven

Aangesloten bij / Certificering:
VHG