Selecteer provincie

Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma 0527-618280: Prijzen abonnement goedkoop bedrijf?  Hulp gezocht prijs per maand offerte inc BTW.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniers werkzaam in Emmeloord en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! 🍃 🏡

Details

Adres
Schouwen 7
8302PG Emmeloord
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53649335

Wat wij doen:
Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma

Een mooie en goed onderhouden tuin is een meer waarde voor uw woning. De zomers worden steeds warmer en langer, daardoor brengen we steeds meer tijd in onze tuin door. Een goede tuin is een verlengstuk van uw woonkamer. Wanneer uw tuin netjes onderhouden is geniet u met volle teugen wat er rondom uw huis gebeurt.

Visie

Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma is gestart in januari 2005. De eigenaar Sjirk Bouma is de uitdaging van ondernemer aangegaan, na jarenlange werkervaring in het hovenierswerk.

Het ontwerpen en aanleggen van een tuin is zeer persoonlijk, de sfeer en stijl van een tuin moeten passen bij de bewoners.

Voor het uitdiepen van de wensen en mogelijkheden van de klanten is een goed persoonlijk contact van begin tot einde van belang.

Door een kleinschalig bedrijf te blijven is er contact gedurende het hele proces, van ontwerp tot aanleg en oplevering, door één en dezelfde persoon.

Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma heeft één medewerker in dienst en is daarnaast een erkend opleidingsbedrijf voor leerling hoveniers.

Indien een klus te groot wordt voor het huidige team, wordt er samengewerkt met (gespecialiseerde) andere zelfstandig ondernemers, zodat er altijd een team van ervaren mensen in de tuin aanwezig is.

Ontwerp
Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma helpt u graag bij het op papier zetten van uw tuinwensen. Door middel van een gesprek en het bekijken van uw tuin en omgeving, maken wij een schetsontwerp. Waarbij we dan een voorstel doen, waarin ook uw wensen met betrekking tot beplanting, sierbestrating, de aanleg van eventueel een vijver, vlonder of andere elementen wordt meegenomen. Aan de hand van foto's uit verschillende catalogussen van leveranciers, kunt u dan al een beeld vormen van de te gebruiken materialen.

Ook voor bestaande tuinen die gerenoveerd moeten worden maken wij een ontwerp. Hierbij kunnen wij eventueel uw bestaande bestrating of materialen hergebruiken, wat een aanzienlijke kostenbesparing kan zijn.

Uitgaande van het ontwerp, wordt een offerte uitgebracht. In een gesprek wordt dan gekeken of het ontwerp aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Afhankelijk van dit gesprek volgt dan een definitief ontwerp met prijsopgave.

Indien u besluit om de tuin en materialen door ons te laten leveren en aanleggen, dan betaald u niets voor het ontwerp en beplantingsplan. Wilt u alleen het ontwerp en beplantingsplan hebben, dan worden de kosten voor het ontwerp aan u in rekening gebracht
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Beschoeiing, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Fonteinen, Hekwerken, Natuursteen, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Vlonders

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Gezinstuin, Patiotuin, Stadstuin, Vlindertuin, Vogeltuin, Watertuin

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving