BMM Hoveniersbedrijf

Vergelijk kosten hoveniers Nijbroek

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Gelderland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Zeedijk 29
7397NS Nijbroek
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Hoveniersbedrijf BMM gebruikt bij de aanleg van tuinen en groenvoorzieningen duurzame materialen. Wij selecteren met uiterste zorg de toeleveranciers van planten en overige tuinornamenten.

Hoveniersbedrijf BMM heeft naast deze selectie ook haar eigen huisselectie, de eigen kweek bestaat vaak uit uitzonderlijk mooie plantexemplaren.
Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp

Specialisatie:
Fonteinen, Snoeien, Tuinaanleg, Vijvers

Soort tuin:
Stadstuin, Vlindertuin