Selecteer provincie

Timmermans Hoveniersbedrijf Jos

Vergelijk kosten hoveniers Sint Odiliƫnberg

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken!Ā TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Limburg en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Leropperweg 2
6077NX Sint Odiliƫnberg
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.uwhoveniersbedrijf.nl

Wat wij doen:
Uw Hoveniersbedrijf Ton Timmermans is gevestigd in Sint Odiliƫnberg (Lerop), vlakbij Roermond. Uw hovenier is werkzaam in de regio Limburg, Noord-Brabant en de grensstreek in Belgiƫ en Duitsland.

De vhg-gecertificeerde hovenier met een team van ongeveer 21 medewerkers richt zich op tuinontwerp en tuinaanleg, maar ook op tuinonderhoud, sierbestrating, vijvers en renovatie van grote en kleine tuinen.

De manier van samenwerking met onze klanten, leveranciers en personeel is op basis van openheid, duidelijke afspraken en vertrouwen. Met trots kunnen wij dan ook spreken over onze vaste klantenkring en goede samenwerking met bedrijven en relaties.

ZAKELIJK
Wij bieden het complete pakket van aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor onder andere bedrijfstuinen en -parken, tuinen van instellingen, kloostertuinen en openbaar groen.

PARTICULIER
Wij verrichten alle werkzaamheden aan uw tuin van ontwerp tot aanplant.

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Renovatie

Specialisatie:
Bestrating, Natuursteen, Snoeien, Tuinaanleg, Vormsnoeien

Soort tuin:
Patiotuin, Stadstuin

Aangesloten bij / Certificering:
VHG Vakgroep Hoveniers.