Selecteer provincie

Hoveniersbedrijf Paul van Loon

Vergelijk kosten hoveniers Boekel

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Noord-Brabant en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
De Aa 4
5427PK Boekel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wilt u een volledig nieuwe tuin laten aanleggen, of denkt u aan tuinrenovatie? Geen probleem. Het is mijn dagelijks werk om het juiste evenwicht tussen tuin, bebouwing en onderhoud te vinden. Met als uiteindelijk resultaat een tuin die bij u past.

Een vakkundig aangelegde en goed onderhouden tuin is een lust voor het oog. Een plek waar u elk seizoen van kunt genieten. Ik help u hier graag mee verder. Van tuinbeurt tot (contract)onderhoud, van bestratingen tot beplantingsplan. Uw tuin is bij mij in goede handen.
De volgende onderdelen van de tuinaanleg worden onder andere verzorgd: beplanting, beregening, beschoeiingen, borders,damwanden, elektra, gazons, grondwerk, pergola's, schuttingen , sierbestrating, speeltoestellen, tuinhuisjes, verlichting, vijvers en vlonders.

Ik heb enkele samenwerkingsverbanden opgezet met andere vakspecialisten. Zij zullen, indien noodzakelijk, worden ingezet om samen met mij uw droomtuin te realiseren.Service:
onderhoudscontract mogelijk

Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Beschoeiing, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Fonteinen, Hekwerken, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Tuinartikelen / accessoires, Verlichting, Vijvers, Vlonders, Vormsnoeien, sneeuwruimen

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Modern, onderhoudsvrij

Soort tuin:
Balkontuin, Dakterras, Gezinstuin, Stadstuin, Watertuin