Selecteer provincie

Weert Rondhout BV Van

Vergelijk kosten hoveniers Loosbroek

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Noord-Brabant en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Heideweg 3
5472LC Loosbroek
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Boomrooierij
Bomen rooien, bomen snoeien
Stobben frezen

http://www.vanweertrondhout.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Boomrooibedrijf Van Weert Rondhout B.V. is een veelzijdig bedrijf wat zich richt op zowel de overheid , zakelijke als particulieren markt en is voor alle partijen een prima partner.

Al meer dan 75 jaar rooien en snoeien wij bomen in alle soorten en maten. Daarom kunnen wij u goede mensen met veel kennis en ervaring aanbieden en dit geeft u een garantie dat u met een gerenommeerde boomrooierij/boomverzorgingsbedrijf te maken heeft.

Op onze locatie in Loosbroek ( gemeente Bernheze ) hebben we een groenrecycling waar we alle soorten groenaval van A tot Z verwerken tot biobrandstoffen , biomassa en compost. Voor veel opdrachtgevers verrichten wij het transport en de verwerking van hun groene afvalstromen.

Boomrooierij Van Weert Rondhout B.V. werkt landelijk voor opdrachtgevers zoals gemeenten, waterschappen, provincie, Rijkswaterstaat, natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, bosgroepen, particulieren landgoedeigenaren en wegenbouwbedrijven.

Vakkundig, kwaliteit, meedenkend, servicegericht en prijs-concurrerend zijn onze kernwaarden!

Al meer dan 75 jaar een begrip in Nederland!

Boomrooierij Van Weert rooit en verwijderd alle soorten bomen zoals laanbomen , solitair staande bomen, productiebossen en alle overige voorkomende beplantingen en begroeiing.

Tevens rooien wij heel veel bomen die slecht bereikbaar zijn met machines. Deze moeilijk weg te halen bomen zijn onze specialiteit en dus dagelijks werk voor ons. Wij verzorgen het verwijderen van deze bomen vaak met een telescoopkraan of eigen hoogwerker met een klimmer of geheel handmatig. Deze boomverzorgers en boomklimmers zijn TREE-WORK gecertificeerd en beschikken dus over een goede opleiding . Met rooi en snoeiwerkzaamheden waar veel flora en fauna aanwezig is hebben wij veel ervaring . Kennisdelingen met ecologen, quik -scan , gediplomeerd personeel wat flora en fauna betreft en goed communiceren zijn van groot belang om ecologisch verantwoord de werkzaamheden te verrichten.

Vele projecten van klein tot groot, van moeilijk tot heel moeilijk zijn door de mensen van Van Weert Rondhout B.V. naar goede tevredenheid gerealiseerd.Specialisatie:
Beplanting

Stijl:
Landelijk

Aangesloten bij / Certificering:
AVIH, Bosschap, ERBO, ISO 9001:2008, Lloyd's, Groenkeur BRL Boomverzorging, TREE-WORK gecertificeerd