Selecteer provincie

A Touch of Green

Vergelijk kosten hoveniers Amstelveen

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Noord-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Birkhoven 34
1187JX Amstelveen
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
A Touch of Green ontwerpt en realiseert zowel tuinen als dakterrassen. Alle onderdelen van het tuinwerk en de aanleg van een dakterras kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook voor tuinonderhoud een beroep op ons doen. Een selectie van ons portfolio bekijken.

Zoekt u leuke, nieuwe planten of bent u op zoek naar tuinproducten? Onze webshop biedt een enorme keuze aan onder andere vaste planten, struiken en klimplanten. En natuurlijk veel andere tuinideeën, waaronder een uitgebreid assortiment potten, bakken en overige artikelen om uw tuin mee aan te kleden.Diensten:
Renovatie

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving