Selecteer provincie

Henk Meijer Bestrating

Vergelijk kosten hoveniers Amstelveen

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Noord-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bankraspad 10
1184TW Amstelveen
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Henk Meijer Bestrating in Amstelveen, uw specialist in bestratingen

Henk Meijer Bestrating in Amstelveen staat al jaren bekend als het betrouwbare adres voor alle mogelijke bestratingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nou gaat om de asfaltering van een rijweg of het realiseren van bestratingen voor uw oprit of parkeerplaats, bij Henk Meijer Bestrating uit Amstelveen is kwaliteit altijd inbegrepen.

Dat geldt voor het hoge niveau van onze vele verschillende bestratingen, maar ook voor onze persoonlijke service en aandacht. Bij Henk Meijer Bestrating vindt u een brede kennis van materieel en wij gebruiken de laatste technieken om het beste resultaat te waarborgen.

Zoals wij al aangaven is kwaliteit bij alles inbegrepen. Dit is geen loze belofte, dit is een zuivere garantie die wij al onze klanten, nieuw of vast, graag bieden. Kortom, voor bestratingen van topkwaliteit moet u toch echt bij Henk Meijer Bestrating in Amstelveen zijn.Specialisatie:
Natuursteen, Sierbestrating