Selecteer provincie

Hoveniersbedrijf J Kolk jr BV

Vergelijk kosten hoveniers Amstelveen

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Noord-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Noorddammerweg 99
1187ZS Amstelveen
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hoveniersbedrijfkolk.nl

Wat wij doen:
WELKOM

In het begin van de jaren zeventig werd Hoveniersbedrijf J. Kolk Jr. b.v opgericht. Sinds 1 januari 2003 ben ik, Cor Verkaik, eigenaar.

Al vanaf de jaren tachtig ben ik werkzaam bij het bedrijf. Doordat ik zelf wekelijks een aantal dagen meewerk in de aanleg blijf ik nauw betrokken bij de uitvoerende werkzaamheden.

Wij werken met een enthousiast team van medewerkers. Door het volgen van cursussen houden zij hun kennis bij en zijn ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kiezen er voor om met eerste kwaliteit materialen en beplanting te werken. Dit alles om kwalitatief perfect werk af te leveren dat geheel naar uw wens is.Specialisatie:
Beplanting

Aangesloten bij / Certificering:
Vereniging van hoveniers en groenvoorziening