Roozing Groenpartners VOF

Vergelijk kosten hoveniers 't Veld

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Noord-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Zwarteweg 24
1735EH 't Veld
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Tuinieren en landschappelijke inrichting is naast praktische kenmerken vooral een beleving, uw beleving.

Wij zien het dan ook als onze taak om uw wensen te vertalen naar een opdracht waarbij ons vakmanschap wordt ingezet om uw gevoel te prikkelen, te verbazen en te stimuleren
In de inmiddels lange geschiedenis van het bedrijf hebben we alle facetten van het tuinieren en landschappelijke inrichten ons eigen gemaakt.

U kunt bij ons terecht voor advies en verkoop van een uitgebreid assortiment beplanting. Eerst met twee gespecialiseerde tuincentra en nu via webwinkel en op afspraak.

Wij zijn gespecialiseerd in fruitbomen en steeds meer eetbare planten.

Tevens adviseren en begeleiden wij projecten van zowel particuliere als ook zakelijke relaties
In principe verzorgen wij de realisatie van onze ontwerpen zelf. Specialisten worden ingeschakeld op momenten waarop ons materieel of technische kennis en vaardigheden ontoereikend zijn. Uiteraard verzorgen wij ook de aanleg van ontwerpen die niet gemaakt zijn door onze ontwerpers.

Onderhoud vraagt kennis en een ongekende flexibiliteit van groenbeheerders.
We realiseren ons dat het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen, chemische onkruidbestrijdingsmiddelen en kunstmest drastisch vermindert moet worden en binnen afzienbare tijd zelfs niet meer gebruikt zal worden.
Er wordt druk nagedacht over de manier waarop we inrichten en aanleggen. De ontwikkelingen en mogelijkheden worden steeds duidelijker en gaan het onderhoud een extra dimensie geven. Wij ontwikkelen mee en hebben de handschoen opgenomen om een evenwichtige balans te creëren tussen wensen en kosten.

Duurzaamheid is voor ons een natuurlijke toevoeging aan dit rijtje. We staan dicht bij de natuur en zien al jaren de veranderingen. Dat besef veroorzaakt vragen en wij zijn opzoek gegaan naar antwoorden. De antwoorden zijn divers maar creëren wel ongekende mogelijkheden en oplossingen voor problemen waar wij als mensen nu tegenaan lopen. Onze studies en projecten over permacultuur zullen voorlopig niet eindigen en we raden U allen dan ook zeker aan om de nu al aanwezige informatie te lezen en de updates te blijven volgen. Verder en zeker aansluitend op de permacultuur ontwikkelen we diverse projecten op het gebied van duurzaam leven en bouwen. We ondersteunen de ontwikkelingen op het gebied van zelfvoorzienend leven en hopen een radertje te kunnen zijn in de prachtige nieuwe ontwikkelingen.

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Cursussen en Workshops, Cursussen en

Specialisatie:
Beplanting, Deskundig advies, Kwekerij, Ontwerp, Tuinaanleg, Tuinartikelen / accessoires, Waterwerken, Houtwerk, Straatwerk

Soort tuin:
Siertuin, Recreatie, Boerenerf, Groentetuin, Zorginstellingen, Scholen