Wencke Habermann Natuurlijk Groen 0570-617011: Prijzen abonnement goedkoop bedrijf?Β  Hulp gezocht prijs per maand offerte inc BTW.

βœ… TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Hoveniers werkzaam in Deventer en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! πŸƒ 🏑

Details

Adres
D G van de Keesselstraat 10
7412ZP Deventer
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ik ben Wencke Habermann, ecologisch hovenier en tuinontwerpster.
Omdat ik voor natuurlijk ga heb ik na de gewone hoveniersopleiding de opleiding tot ecologisch hovenier gevolgd. Behalve tuinen, ontwerp ik ook buurtgroen en natuurlijke speelplekken. Mijn uitgangspunt is dan ook het ontwerpen en realiseren van milieuvriendelijk, duurzaam en natuurrijk groen voor groot en klein.

Ik maak gebruik van milieuvriendelijke materialen en houd ik rekening met de omstandigheden ter plaatse. Hergebruik van materialen en een goed evenwicht tussen mens, dier en plant spelen hierbij een grote rol. Ik ben lid van Wilde Weelde, een vakvereniging van hoveniers, kwekers, ontwerpers en leveranciers van duurzame materialen, bij wie mens- en natuurvriendelijk werken centraal staat. Ook ben ik lid van Springzaad, een netwerk van mensen die meer ruimte willen scheppen voor natuur en kinderen.

Ik kan verschillende dingen voor u doen, van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. Voor de uitvoering werk ik graag samen met gelijkgestemde collega's.

Centraal staan uw wensen, de omgeving en de omstandigheden ter plaatse. Eerst maak ik een schetsontwerp dat we bespreken en waaruit het definitieve ontwerp voortvloeit. Daarna volgt het beplantingsplan en een matenplan. Alleen een tuinadvies of een beplantingsplan behoren ook tot de mogelijkheden.

Misschien wilt u uw tuin zelf aanleggen en hoef ik alleen wat tips en aanwijzingen te geven. Of u schakelt alleen een stratenmaker in en doet de rest zelf. Ik kan u in dat geval aan adressen helpen. Of misschien vindt u het leuk om het plantwerk zelf te doen of samen met mij. Een tuin aanleggen is best zwaar werk, dus u kunt de aanleg ook helemaal uitbesteden. In dat geval werk ik samen met andere hoveniers en vakmensen. Er is heel veel mogelijk!Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies / tuinadvies, Beplantingsplan, Nazorg, Onderhoud / tuinonderhoud, Onderhoudsplan, Ontwerp / tuinontwerp, Plantenverkoop, Projectbegeleiding, Realisatie, Renovatie / tuinrenovatie

Soort tuin:
Bedrijfstuin, Bloementuin, Dakterras, Gezinstuin, Kruidentuin, Landschapstuin, Natuurlijke tuin, Particuliere tuin, Patiotuin, Stadstuin, Tuin met fruitbomen, Vijvertuin, Vlindertuin, Vogeltuin, Watertuin, natuurlijke speelplek, buurttuin, dakvegetatie

Aangesloten bij / Certificering:
Wilde Weelde