Selecteer provincie

Noordhoorn Hoveniersbedrijf

Vergelijk kosten hoveniers Delft

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Zuid-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Kastanjewetering 22
2614KE Delft
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Een tuin zien we als een verlengstuk van uw huis. Zodra het maar even kan, gaan we met zijn allen naar buiten. De tuin moet de juiste sfeer en gezelligheid uitstralen maar soms ook praktisch zijn ingericht of zoveel mogelijk onderhoudsvrij zijn. Hoveniersbedrijf Noordhoorn denkt graag met u mee of het nu gaat om een grote of kleine tuin.Doelgroep:
Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, onderhoudscontracten

Specialisatie:
Beplanting, Bestrating, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Vijvers, bemesten, speeltoestellen