Selecteer provincie

Hannen Hoveniersbedrijf & Boomkwekerij Jack

Vergelijk kosten hoveniers Herten

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Limburg en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Bergstraat 9
6049ET Herten
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Boomkwekerij en Hoveniersbedrijf Jack Hannen is gespecialiseerd in advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. We hebben alles in huis om al uw ‘groene’ dromen uit te laten komen: de middelen, de mensen, de kennis. En misschien nog wel het belangrijkste: een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit.

Ons bedrijf verricht deze werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Dankzij uitstekende adviezen en betrouwbaarheid in afspraken en uitvoering heeft ons bedrijf in de loop der jaren een grote en trouwe klantenkring opgebouwd. We hebben dan ook alles in huis om al uw ‘groene’ dromen uit te laten komen: de middelen, de mensen, de kennis. En misschien nog wel het belangrijkste: een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit. Het zal u daarom niet verbazen dat gedrevenheid en enthousiasme ons handelsmerk zijn.Service:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Bestrating, Deskundig advies, Hekwerken, Kwekerij, Natuursteen, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Vlonders, buxus in diverse maten/vormen, kweekmethode i.d volle grond, onderhoud groenvoorzieningen, taxus baccata in diverse maten

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Beeldentuin, Dakterras, Gezinstuin, Kruidentuin, Moestuin, Patiotuin, Stadstuin, Watertuin

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Limburgse Boomkwekersvereniging, Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners, VHG, VCA* , Erkend plaatser Stone & Style,