Selecteer provincie

Budget Hoveniers

Vergelijk kosten hoveniers Wilhelminadorp

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Zeeland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
I G J van den Boschstr 18
4475AL Wilhelminadorp
Zeeland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.budget-hoveniers.nl

Wat wij doen:
Budget Hoveniers in Wilhelminadorp in Zeeland verzorgt tuinaanleg en -onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.
Onze drijfveer is om betaalbaar te zijn, met daarbij een zo goed mogelijk eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is en dat laten we ook zien. Dit resulteert in een klantenbestand waarbij diverse klanten al meer dan 20 jaar van onze diensten gebruik maken.

We kunnen uw tuin compleet aanleggen, dat geldt zowel voor nieuwe aanleg als voor renovatie. De basisaanleg van de tuin begint met de aanleg van paden en terrassen. Er is hierbij enorm veel keuze uit materialen. De functie van de bestrating zal in belangrijke mate uw keuze bepalen.
De verdere invulling van de tuin hangt uiteraard af van uw verdere wensen en eisen. Wij verzorgen de complete beplanting, aanleg van gras (zowel echt als kunstgras), waterpartijen, tuinverlichting en beregening, maar ook voor de omheiningen kunt u bij ons terecht. Ook hierbij heb is er weer een zeer ruime keuze uit materialen waarbij wij u graag adviseren.
De aanleg van iedere tuin wordt met groot vakmanschap door ons uitgevoerd, zodat u lang en veel plezier van de aangelegde tuin zult hebben.

Tuinonderhoud is een van de belangrijkste werkzaamheden voor ons bedrijf, als tuinen niet goed onderhouden worden is de investering die de tuinbezitter heeft gedaan al snel in waarde verminderd.
Waar moet met goed tuinonderhoud aan gedacht worden?
•Snoeien van heesters, hagen en bomen
•Op de plaats houden en scheuren van vaste planten
•Bemesten van borders en gazons
•Bodemverbetering met compost om water en voedingstoffen vast te kunnen houden
•Verticuteren van het gazon om vervilting te voorkomen
•Graskanten afsteken
•Verwijderen van onkruiden en het bestrijden van ziekten en plagen
•Begaanbaar houden van bestratingen zoals ophogen van verzakkingen maar ook onkruid, blad en algvrij maken
•Schoonmaken en herinrichten van tuinvijvers

Als bedrijf wilt u een goede indruk maken op bezoekers. Of op mensen die langs uw bedrijf rijden/ fietsen. Niet alleen het bedrijfspand, maar zeker ook de bedrijfstuin (terrein) springt in het oog. Een verzorgde bedrijfstuin is dan ook van groot belang en is het visitekaartje van uw bedrijf.
Budget Hoveniers helpt niet alleen particulieren aan een nette en verzorgde tuin. Ook het onderhoud van uw bedrijfstuin nemen wij graag voor onze rekening.Diensten:
Ontwerp

Specialisatie:
Sierbestrating, Vlonders

Stijl:
Klassiek, Modern

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving