Selecteer provincie

Hovenier vd Heijden BV

Vergelijk kosten hoveniers Den Hoorn

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Zuid-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Lotsweg 6
2635NB Den Hoorn
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Hovenier van der Heijden is een vakbekwaam familiebedrijf, dat vanaf 1973 is uitgegroeid tot een gekwalificeerde onderneming met zo'n 25 opgeleide medewerkers in het groen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen en openbare ruimtes. Ook het verzorgen van bomen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Vanuit onze locatie in Den Hoorn (centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag) doen wij ons uiterste best om elke klant snel en professioneel van dienst te zijn. Efficiënt, duurzaam en gegarandeerd goed!

Omdat wij geloven in teamwerk krijgt elke klant een vast team over de vloer. Zo ontstaan vertrouwde contacten en hebben we aan een half woord genoeg. Nagenoeg alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen personeel en met eigen materieel. Naast veilig en degelijk werk, geeft u dat de garantie op een prettige en snelle uitvoering!

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Carnaval : 08:00 - 18:00
Bevrijdingsdag : 08:00 - 18:00
Suikerfeest : 08:00 - 18:00 Service:
Geen voorrijkosten, Gratis advies, Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Maaien en gazononderhoud, Ziekten- en plagenbestrijding, Gladheidsbestrijding, Aanplanten van bomen, Groeiplaatsverbetering, Verzorgen van bomen, Bladruimen, Onkruidbeheersing, Schoonhouden van watergangen, Rooien en stobbenfrezen

Specialisatie:
Beplanting, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Hekwerken, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Gazon, Terreinmeubilair, Houtconstructie, Riolering en drainage, Grondwerk

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Stadstuin, Groene speelpleinen, Speelplaatsen, Onderhoudsvrije tuin, Daktuinen & vegetatiedaken, Binnenbeplanting, Botanische tuin, Tuin- en terreininrichting, Natuurlijk spelen

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving, Gespreid betalen

Aangesloten bij / Certificering:
Groene partner van NL Greenlabel, 9001, ETW, VCA, KIWA, BRL