Selecteer provincie

Hoveniersbedrijf P van Zeijl

Vergelijk kosten hoveniers Den Hoorn

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Zuid-Holland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Zwethkade Zuid 41
2635CW Den Hoorn
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-54682961

Wat wij doen:
Hoveniersbedrijf P. van Zeijl is een bloeiend bedrijf dat zich sinds 1994 bezig houdt met het aanleggen en onderhouden van tuinen.
Vanuit Den Hoorn wordt met een team vakbekwame hoveniers bij particulieren en bedrijven op professionele wijze aan tuinen gewerkt.
Wij kunnen alles op het gebied van tuinen voor u realiseren, van het onderhouden van uw bestaande tuin tot het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin die geheel aan uw persoonlijke eisen voldoet.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp

Specialisatie:
Beplanting, Bestrating, Tuinaanleg

Stijl:
Klassiek, Modern