Selecteer provincie

Ee Hoveniersbedrijf Bram van / Thematuin de Heihut

Vergelijk kosten hoveniers Kootwijkerbroek

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Gelderland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Harskamperweg 42
3774JP Kootwijkerbroek
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bram van Ee is creatief in groen. U kunt bij ons terecht voor uw particuliere tuin, de groenvoorziening van uw bedrijf en de inrichting van openbare ruimten of percelen.
De basis van het aanleggen van een tuin is het maken van een ontwerp. Uw wensen vormen het uitgangspunt, natuurlijk kunt u hierbij rekenen op onze ondersteunende adviezen.Service:
Gratis advies

Specialisatie:
Bestrating, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg