Hoveniersbedrijf Magebro

Vergelijk kosten hoveniers Stroe

U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden. Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden. denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk,planten water geven, bodemonderhoud, gazon bijhouden, vijver schoon houden. Elke maand zijn er klusjes in de tuin te doen om uw tuin goed verzorgd eruit te laten zien. U kunt geheel gratis en vrijblijvend Offertes aanvragen en de hoveniers bij u thuis uitnodigen om uw wensen goed door te spreken.Wij raden u aan aan om altijd meerdere hoveniers uit te nodigen om goed prijzen en kwaliteit en service te vergelijken! TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Vergelijk 5 Hoveniersbedrijven werkzaam in Gelderland en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Tolnegenweg 1
3776PT Stroe
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
MaGeBro is een hoveniersbedrijf dat zich richt op aanleg en onderhoud van tuinen, parken en sportaccommodaties. Dit alles is mogelijk bij de particulier, gemeentes en recreatie instellingen.

Wij hebben een eigen ontwerp- en adviesbureau.

Met gevoel voor sfeer en oog voor detail weten onze ontwerpers een geheel eigen stijl te creëren in uw tuin.Specialisatie:
Boomverzorging, Natuursteen, Vlonders

Soort tuin:
Moestuin